NJË HAP PËRPARA NË TË GJITHA TERRENET 

 

Kushdo që kërkon një kamion të guximshëm, të besueshëm dhe të palodhur, me një motor që shtyn fort nga xhiro të ulëta dhe nuk lodhet kurrë, ka gjetur shokun e tij të përsosur të punës. Goa Pik UP ju lejon të trajtoni çdo terren.

Ndarja e ngarkesave ofron një hapësirë ​​vërtet të madhe, të gjithanshme dhe lehtësisht të arritshme, gjithashtu e përkryer për ngarkesa të mëdha që varion nga 995 kg (4 × 4, kabinë dyshe) deri në 1,195 kg (4 × 2, një kabinë e vetme).