Mahindra e re Quanto është realizuar në të njëjtën platformë të automjeteve "off-road" Goa e cila ruan shasinë e çelikut të ndarë nga trupi dhe motorin turbo-diesel common-rail 2.2 litërsh  të zhvilluar nga kompania austriake AVL në emër të Mahindra në Indi. Një fuoristradë e vërtetë në gjendje që të kapërcejë me sukses çdo terren.