Epoka e re e Mahindra XUV500. Që jeta juaj të mbushet me histori për të treguar.

 

Motor mHawk 2.2 me 4 cilindra Diesel

Dizajn i mrekullueshëm, me linja që nxjerrin në pah stilin elegant të XUV500  .I kombinuar me gatishmërinë e motorit të ri mHawk 103 KW / 140 HP, me një sistem "Stop & Start", për të reduktuar konsumin e karburantit dhe emëtimet.